Asociatia Caritas Bucuresti

Asociatia Caritas Bucuresti

Sustineți dezvoltarea și integrarea copiilor din Casa Sfântul Ioan!

Status: Fundraising

Susțineți tinerii instituționalizați: oferiți-le o copilărie mai bogată! Join us now!

 

.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Vă invităm să vă alăturați efortului nostru de a susține 12 tineri instituționalizați, cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani, pentru activitățile  dedicat să le ofere oportunități de dezvoltare și bucurie. Scopul nostru este de a strânge fonduri pentru a-i implica în acțiuni educative și recreative, care să le permită să exploreze lumea dincolo de murele institutului.

Cu sprijinul vostru, vom oferi acestor tineri experiențe memorabile, cum ar fi vizite la muzee, concerte, meciuri de fotbal sau excursii în natură. Aceste activități nu numai că îi vor inspira și îi vor educa, dar vor contribui și la formarea lor ca indivizi echilibrați și informați.

Fiecare donație, indiferent de mărimea sa, este importantă și apreciată. Orice sumă contribuie la realizarea visului nostru de a oferi acestor copii o copilărie mai bogată și mai plină de speranță.

Fii galantom pentru cauza noastră! 

Așteptăm un testimonial scurt alături de o poza care te reprezintă (rezoluție min. 560px lățime x 360px înălțime) pe adresa proiecte@caritasbucuresti.org.

Și nu uitați să share-uiți cauza noastră și cu alți prieteni.

#suntgalantom