Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Valentin Mihăilă Asociatia Caritas Bucuresti

5% Complete
25 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cantina Socială a fost înființată în anul 1991 și este unul dintre cele mai vechi programe ale Asociației Caritas București. Ea oferă servicii sociale gratuite persoanelor aflate în situații socio-economice deosebite (persoane aflate în dificultate, vulnerabile, marginalizate social sau cu risc de marginalizare socială), prin pregătirea și asigurarea unei mese calde zilnice.

Cantina socială este un serviciu social acreditat, în baza legislației specifice, de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Numărul de beneficiari și de solicitări este în continuă creștere, la ora actuală beneficiind de aceste servicii un număr de 120 de persoane nevoiașe.

Cantina socială ofera urmatorele servicii beneficiarilor:

- Pregătirea și servirea unei mese calde zilnice (de luni până vineri), hrana distribuindu-se o dată pe zi;

- Distribuirea gratuit, prin serviciul "Masa pe roți", a hranei la domiciliu pentru persoanele/asistații cantinei sociale care sunt dependenți de domiciliu (bolnavi, vârstnici, nedeplasabili).

Cantina Socială are ca scop facilitarea reintegrării/menţinerii beneficiarilor în societate şi/sau în câmpul muncii, prin acoperirea nevoilor de bază pe perioada redobândirii/construirii abilităţilor de viaţă independentă.

Beneficiarii Cantinei Sociale au dreptul la serviciile acesteia pe baza unei cereri,  urmată de efectuarea unei anchete sociale. Periodic, prin vizite la domiciliu ale personalului de specialitate, are loc o reevaluare a beneficiarilor. În anumite cazuri, cum sunt vârstnicii, aceștia beneficiază de servicii pe termen nelimitat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Caritas Bucureşti este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 1990, cu scopul de a contribui la eradicarea problemelor care afectează viaţa şi demnitatea fiintei umane.

SUSŢIN PROIECTUL

Cantina Sociala

Cantina sociala oferă servicii sociale gratuite persoanelor aflate în situații socio-economice deosebite (persoane aflate în dificultate, vulnerabile, marginalizate social sau cu risc de marginalizare socială), prin pregătirea și asigurarea unei mese calde zilnice.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

14 Mar 2018
Valentin Mihăilă : Asociatia Caritas Bucuresti
Cel mai frumos cadou de ziua mea