Alerg pentru o viata mai buna!

 

Marinel Stanila Asociatia Caritas Bucuresti

42% Complete
210 RON
Donations raised
500 RON
Target
4
Donations

Alerg pentru ca pot, alerg pentru a imi depasi limitele si pentru sentimentul pe care il am dupa ce reusesc si pe 09 octombrie voi alerga 21 km la maratonul international bucuresti pentru a sustine Asociatia Caritas Bucuresti in dezvoltarea programului de after-school pentru Copii cu Dizabilitati.

Alege si tu sa sustii sansa la educatie a copiilor cu dizabilitati! 

Iti multumesc in numele lor.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia Caritas Bucureşti este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 1990, cu scopul de a contribui la eradicarea problemelor care afectează viaţa şi demnitatea fiintei umane.

In cadrul Centrului de Zi pentru Copii cu Dizabilitati, mai sunt 6 copii in situatia Inei, care au nevoie de sustinere din punct de vedere educational.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

4 Donations

06 Oct 2016

Anonymous

50 RON
30 Sep 2016
30 Sep 2016

Anonymous

10 RON
29 Aug 2016