Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume

 

Daniela Ailoae Asociatia Caritas Bucuresti

71.666666666667% Complete
1,075 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații

Motivatia pentru care alerg de data aceasta, e una foarte simpla!

Sunt un om sanatos si recunoscator care poate ajuta niste copilasi aflati in nevoie. Faptul ca pot imbina sportul cu intrajutorarea este o activitate care ma face sa ma simt utila.

Asadar, va rog, haideti sa facem o fapta buna pentru niste sufletele care au un viitor inainte.

Doneaza si tu, pentru deschiderea unui afterschool special pentru copiii bolnavi de sindromul Down.

 

Nu uita ca daca vrei ca oamenii sa fie mai optimisti, mai muncitori, mai entuziasti, mai implicati, trebuie sa fii tu insuti mai optimist, mai entuziast, mai implicat, mai muncitor.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Caritas Bucureşti este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 1990, cu scopul de a contribui la eradicarea problemelor care afectează viaţa şi demnitatea fiintei umane.

In cadrul Centrului de Zi pentru Copii cu Dizabilitati, mai sunt 6 copii in situatia Inei, care au nevoie de sustinere din punct de vedere educational.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

5 Donații

Anonymous

75 RON
03 Oct 2016
26 Sep 2016

Loredana V

50 RON
succes!
22 Sep 2016

Anonymous

100 RON
14 Sep 2016
Succes!
30 Aug 2016